




-4%
Кремування – це простий та швидкий метод декристалізації меду. Кремування призначене для запобігання росту наявних кристалів меду.Після отримання (відкачки) меду для бажаної контрольованої дрібнозернистої кристалізації необхідно до свіжого меду додати трохи рідкого, який при зберіганні не закристалізувався.
Процес кремування складається з повторюваних циклів: робота кремарки – 15 хвилин; зупинка – 45 хвилин кілька разів на день протягом кількох днів до отримання відповідної консистенції. Цей процес включає циклічну вентиляцію. Спочатку мед доводять до в'язкої консистенції, схожої до консистенції патоки, далі він отримує консистенцію на кшталт шоколадного крему.
Процес повинен проводитись поступово, не треба відразу повністю заповнювати пристрій медом, необхідно додавати його поступово. Мед після кремування повинен зберігатись при постійній температурі. Тоді він зберігає цю консистенцію протягом багатьох місяців.
Технічні дані:
Напруга живлення змінного струму, В. 220
Номінальна потужність електродвигуна, Вт. 370
Габаритні розміри кремарки мм:
Висота 679
Довжина 551
Ширина 514
Маса кремарки, кг. 27
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Виробник | АВВ-100 |
| Об`єм | 5000 мл |
| Довжина | 551 мм |
| Ширина | 514 мм |