Разогрев: до +40С
Живлення: 220 В
Потужність: 55 Вт
Деристалізатор прогріває до заданої температури ємності, застосовуються для нагрівання, розігрівання, підтримання температури та в'язкості рідин та інших термічних процесів, пов'язаних із нагріванням рідини в ємності.
Декристалізатор меду інфрачервоний нагрівач допоможе Вам підготувати та розігріти розпустити мед для подальшої перекладки, водночас збереже всі цінні та корисні властивості меду не перегріваючи його.
Мед продукт, який містить багато корисних речовин і мікроелементів. Нормальний стан свіжого відкаченого меду це рідке, але у разі тривалого зберігання меду дуже швидко «зсідається» або кристалізується.
Це призводить до його згущування й затвердіння.
Розпушування меду використовується для того, щоб повернути мед у початковий рідкий стан. Мед, який закристалізувався, важко витягується з тари, він втрачає свій товарний вигляд, тому градянтам необхідно мати у своєму господарстві Декристалізатор. За допомогою нього повертається меду його первинний природний стан. Основною альтернативою під час проведення цього процесу є необхідність підтримки температури в межах до +40 °C. І в жодному разі не вище, інакше розігрівання (декристалізація) меду призведе до втрати початкового смаку та найважчого це втрата всіх корисних властивостей.
Сфера застосування нагрівача.
У розкладеному стані на підлозі використовується як сушильний килимок для сушіння грибів, фруктів, насіння, кропу, горіха, трав. А також для сушіння мокрого взуття в осінньо-зимовий період.
Декристалізатор складається з інфрачервоного нагрівального елемента, теплоізолятора та оболонки ПВХ.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | оболонка ПВХ |
Тип | Декристализатор меду |